Tidsbestilling pr. telefon
klinikken har åben
Har du spørgsmål, så ring 43 45 48 48

Tandpine? Ring til din tandlæge

Det er ikke meningen, at tænderne skal gøre ondt. Ikke når du spiser, ikke når det er frostvejr udenfor, og heller ikke når du sover. På alle tider af døgnet, i alle situationer, er det meningen, at dine tænder skal være der, men ikke forårsage smerte. Gør de det alligevel, anbefaler vi, at du kontakter din tandlæge. Du behøver ikke vide, hvorfor du har smerter, det vigtigste er, at du tager til tandlægen hurtigst muligt. Når du først har ringet, er det bare om at få forklaret klinikken, at det gør ondt, og at du gerne vil have hjælp.

Tandpine går ikke væk af sig selv

Du kan ikke vente på, at tandpine går i sig selv. Har du ondt i tænderne, er det nemlig ofte fordi tanden er ved at være så nedbrudt, at der er kontakt med tandens nerve. Kroppen har en helt utrolig evne til at hele sår, blå mærker og brækkede knogler, men kan ingenting gøre, mod et hul i en tand. Derfor går smerten stort set aldrig i sig selv, og jo længere du går og venter, jo værre bliver smerten, hullet, og den behandling du i sidste ende er nødt til at få, for at blive smertefri igen.

Pris

Det kan være skræmmende, at tænke på, hvor dyrt det er, at tage til tandlæge. Prisen er høj, fordi behandlingen kræver rigtig mange års uddannelse, dyrt udstyr og stor kompetence at udføre. Når man kigger på priserne kan det være svært at overtale sig selv til, at det er det værd. Her er det desværre sådan, at prisen kun er så høj, hvis man undlader at få halvårlige eftersyn. Sørger man for at tage til tandlægen regelmæssigt, vil de fleste opleve, at det ikke er så dyrt igen at få plejet sine tænder.

Indkaldelse pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail.

Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken.

Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Ramt af tandlægeskræk?

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi fokus på at skabe trygge rammer for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk, sørger vores dygtige tandplejeteam for at værne om dine behov, så du kan føle dig tryg ved en behandling.