Tidsbestilling pr. telefon
klinikken har åben
Har du spørgsmål, så ring 43 45 48 48

Tandlæge Vallensbæk

Glostrup Tandplejecenter, ikke langt fra Vallensbæk, er en moderne tandlægeklinik, der tilbyder alt lige fra forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger. Fælles for alle behandlinger er, at det er patienten og dennes ønsker og behov, der er i centrum. Vi tager os god tid til at lytte til dig, da vi mener, at god kommunikation er det første skridt på vejen mod et smukt og sundt tandsæt.

Hvis du søger en kompetent og omsorgsfuld tandlæge i nærheden af Vallensbæk, er Glostrup Tandplejecenter et trygt valg. Vi står klar til at tage imod dig og give dig en professionel og grundig behandling. Du er altid velkommen til at kontakte os for uddybende viden om vores behandlinger og for spørgsmål. Vi tager os god tid til den enkelte af vores patienter, og vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om netop dine ønsker og behov for tandpleje og behandling. Ring til os eller send os en email – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vores klinik

Vores klinik, der ligger under et kvarter fra Vallensbæk centrum, består af et professionelt team af medarbejdere, der alle har kompetencer inden for hver deres felt. Vores lokaler er indrettet med den tanke, at det skal være rart at besøge tandlægen, også for mennesker med tandlægeskræk. Tandlægeskræk er noget vi tager meget seriøst, og vores arbejde er gennemsyret af ønsket om at skabe trygge rammer for vores patienter, så de ikke skal frygte de regelmæssige tand-tjek. Et vigtigt middel til bekæmpelse af tandlægeskræk er smertefrie behandlinger, og derfor sørger vi hos Glostrup Tandplejecenter altid for at holde os opdaterede på de nyeste tendenser, så vi kan tilbyde vores patienter den bedste og mest behagelige behandling, lige meget om de skal have renset tænder eller have fjernet en visdomstand.

Tandlæge Vallensbæk

Vores behandlinger

Når du modtager behandling hos os, sørger vi altid for at sætte dig grundigt ind i præcis hvad der skal ske, og vi kommer også gerne med et prisoverslag, hvis du ønsker dette. Vi udfører alle tænkelige tandbehandlinger i vores klinik. Hvad enten du har et ønske om at få bleget dine tænder, eller at få påsat en krone, kan vi hjælpe dig.    

Hvad tilbyder vi?

Forneden kan du finde behandlingsformer som vi yder:

Kontakt os – Tandlæge nær Vallensbæk

Mange mennesker er utilpas ved at skulle til tandlæge, og det vil din tandlæge nær Vallensbæk gerne hjælpe dig med at ændre. Vi ønsker at gøre det til en god oplevelse at komme til tandlæge. Vi mener ikke, at et tandlægebesøg skal være en oplevelse forbundet med frygt eller smerte. Derfor gør vi flere indsatser for at skabe tryghed og veltilpashed hos vores patienter, når de kommer ind til en tandlægetid hos os.

Noget af det vi arbejder meget med er at skabe nogle behagelige og rare omgivelser i klinikken og gennem en omsorgsfuld behandling. Vi ved fra erfaring, at nogle hyggelige og behagelige rammer gør det nemmere at slappe af og føle sig tryg, og dette har vi været meget opmærksomme på i vores indretning af klinikken. Når du som patient møder rolig op, vil chancen for at du føler dig veltilpas under behandlingen være større, og det er vigtigt for din oplevelse af behandlingen. En undersøgelse vil føles mere behagelig jo mere afslappet du er, og hvis du forlader klinikken med en god følelse, vil det gøre det nemmere for dig at komme næste gang.

Alle vores tandlæger har en stor erfaring med at behandle mennesker med tandlægeskræk, og vi ved, hvordan vi hjælper dig bedst muligt igennem. Vi sørger for at informere og hele tiden tjekke ind med, hvordan du har det. Her er det vigtigste for os, at du er åben og fortæller hvordan du har det, så vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Noget at det, vi også har fokus på, er at gøre vores behandlinger smertefri, så et tandlægebesøg ikke skal være forbundet med noget ubehageligt. Det er vigtigt, at du kan slappe af og føle dig rolig og tryg, og her mener vi, at smertefrihed er vejen frem.

En god forebyggende tandpleje er alfa omega for et stærkt og pænt tandsæt livet ud. Hvis du sørger for at komme til de regelmæssige tandeftersyn vil du øge chancen markant for sunde og stærke tænder. Et forebyggende tandeftersyn vil ofte kunne gøre det muligt at tage eventuelle tandproblemer i opløbet, så de ikke får lov at udvikle sig. Hvis problemerne bliver behandlet hurtigt, vil behandlingen og de medfølgende tandlægeregninger holdes nede. På den måde kan regelmæssige tandeftersyn og behandlinger kunne gøre det mere skånsomt for dig at komme til tandlæge, samtidig med at det holder tandlægeregningerne nede, fordi sandsynligheden for de større indgreb bliver mindre.

Hvis du lider af tandlægeskræk, er alt hvad du skal gøre at sende os en email eller ringe til os. Så hjælper vi dig videre, så du kan komme ud over din frygt og give dine tænder den nødvendige pleje. Din tandlæge nær Vallensbæk er professionel og tager sig god tid til din behandling. Der er altid plads til dialog, og vi informerer dig grundigt i hele processen, så du har både overblik og indblik.

Kontakt – Tandlæge nær Vallensbæk

Bor du i Vallensbæk og søger du en omsorgsfuld tandlæge nær dig, er Glostrup Tandplejecenter kun et stenkast væk.

Vi har klinik på Hovedvejen 61, 2600 Glostrup, en adresse der er nem at komme frem til med både bil og offentlig transport. Turen i bil fra Vallensbæk centrum kan klares på blot 12 minutter, og du kan parkere din bil på en af de mange parkeringspladser, som du finder langs Hovedvejen. Benytter du dig af offentlig transport, går bus 166 mod Hellerup skole fra Vallensbæk Station og til Søndervangsskolen i Glostrup, hvorfra der kun er tre minutter til du træder ind i vores klinik. Ønsker du mere information er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en behagelig og professionel behandling i rare omgivelser.

Tandlæge Glostrup

 

 

 

Adresse

Hovedvejen 61
2600 Glostrup
43 45 48 48

Indkaldelse pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail.

Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken.

Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Ramt af tandlægeskræk?

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi fokus på at skabe trygge rammer for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk, sørger vores dygtige tandplejeteam for at værne om dine behov, så du kan føle dig tryg ved en behandling.

Pr. 1/9-2018 vil Glostrup Tandplejecenter overgå til nye ejere.

Da jeg nu af flere omgange har haft stress, har jeg valgt at tage konsekvensen heraf og afhænde klinikken,
således at jeg ikke længere skal varetage den administrative del, men udelukkende kan hellige mig patientbehandlinger.

Klik her og læs mere