Tidsbestilling pr. telefon
klinikken har åben
Har du spørgsmål, så ring 43 45 48 48

Tandlæge nær Skovlunde

Hos Glostrup Tandplejecenter får du en tandlæge nær Skovlunde, der vægter professionel behandling i behagelige omgivelser højt. En god tandbehandling består først og fremmest af tryghed i såvel behandling som i forholdet mellem patient og tandlæge. Vi går op i, at vores patienter føler sig trygge, velinformerede og godt vejledte hele vejen igennem en behandling. Hvis man vil være glad for at gå til tandlæge – altså hverken frygte eller grue for et kommende tandeftersyn – må man finde en tandlæge, man har tillid til. Tillid opstår gennem tryghed og tiltro, hvorfor vi hos Glostrup Tandplejecenter har netop patientens velbefindende i centrum.

Så hvis du leder efter en erfaren og kompetent tandlæge nær Skovlunde, er Glostrup Tandplejecenter et trygt valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger. Vi tager os god tid til hver enkelt af vores patienter, og vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine behov. Ring til os eller send os en e-mail – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vores team


Optimal forebyggelse og behandling af tandproblemer kræver et optimalt team af kyndige fagfolk inden for tandlægefaget. Hos Glostrup Tandplejecenter nær Skovlunde har vi et team af engagerede medarbejdere, der alle er specialiserede i at gøre et godt stykke arbejde, der kan sikre, at dine tænder passes og plejes på den bedst mulige måde.

Uanset om du har brug for almindelig tandpleje eller mere avancerede og tidskrævende behandlinger såsom implantater, rodspidsamputationer, fjernelse af visdomstænder eller paradentosekirurgi, er Glostrup Tandplejecenter et godt valg. Vi tager imod patienter i alle aldre og fra alle områder herunder blandt andet København, Rødovre, Albertslund, Brøndby og Skovlunde.

personale

Behandlinger

Som patient på udkig efter en tandlæge nær Skovlunde kan du finde mange behandlingsformer hos os. Vi kan hjælpe dig med en række af tandbehandlinger.

Hvis du er i den uheldige situation, at du har mistet en tand, er der hjælp at hente hos os. Først og fremmest udfører vi implantatbehandlinger, som indbefatter, at en titaniumskrue indsættes i kæbeknoglen. Derudover har vi også spidskompetencer inden for erstatning af mistede tænder med broer, hvilket både kan fremstilles og foretages i guld, porcelæn og metalkeramik.

Hos Glostrup Tandplejecenter gør vi en dyd ud af at værne om vores patienter. Vi rådgiver dig, giver en individuel vejleding og svarer på eventuelle spørgsmål til både forebyggelse og behandling. Det er i vores interesse at yde vores patienter den bedste behandling, så de får flotte og sunde tænder.

Udover professionelt arbejde med implantater, broer og kroner, tilbyder vi tilmed behandling af paradentose. Paradentose opstår, når der går betændelse i den knogle, som tænderne sidder fast i. Også her får du en smertefri behandling. Desuden kan vi udføre kirurgi, tandblegning og lave bideskinner, som kan modvirke gener, hvis du skærer tænder, eller du bider hårdt sammen.

Forskellige typer af behandlinger har forskellige priser. Priserne på vores behandlinger er derfor meget varierende. Ved enten at tage kontakt til os på Glostrup Tandplejecenter eller besøge prissiden kan du få information om priser på de enkelte typer af behandlinger.

Alle ønsker at have et flot tandsæt og et pænt smil! Så hvis du er på udkig efter en tandlæge nær Skovlunde, der kan imødekomme alle former for ønsker og behov, står vi klar til at give dig en god behandling.

Hvis du ønsker det, kan du tilmelde dig vores sms-service, så du bliver mindet om din tandlægetid. Du bestemmer selv, hvornår du ønsker at modtage påmindelsen. Du kan tilmelde dig sms-servicen på klinikken. Du kan ligeledes tilmelde dig til at modtage indkaldelser via e-mail. Dette kræver blot, at du forinden har oplyst din e-mailadresse i receptionen.

slider01

Har du tandlægeskræk? – Tandlæge Nær Skovlunde

Ofte kan man ikke selv gøre for, at man frygter at gå til tandlægen. Nogle udvikler sågar en decideret tandlægeskræk, som kan være vanskelig at få bugt med. Mange mennesker med tandlægeskræk holder sig tilbage fra de tandeftersyn og behandlinger, som holder tænderne sunde og stærke. For mange mennesker med tandlægeskræk er det et stort skridt at kontakte sin tandlæge og bestille en tid, og det kan føles grænseoverskridende at vise sine tænder frem efter længere tid uden de forebyggende eftersyn eller behandlinger. Mange frygter også for deres tænders tilstand og den regning, de får efter behandlingen.

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi en stor erfaring med patienter med tandlægeskræk, og vi kender til dine bekymringer. Vores erfaring viser dog, at problemerne sjældent er så store, som man frygter, og vi har en professionel tilgang til din tandlægeskræk. Derfor ved vi, hvordan vi skal få dig godt igennem, og hvad vi sammen skal gøre for at komme din tandlægeskræk til livs. Med os som din tandlæge tæt på Skovlunde kan du være sikker på, at du er i både gode og trygge hænder. Hos os bestræber vi os altid på at give dig en 100% smertefri behandling. Gennem smertefri behandling undgår man unødvendig smerte og opbyggelse af frygt for at komme til tandlægen. Vores mål er at holde dine tænder sunde, så du bedst muligt undgår større tandbehandlinger.. Vi gør vores ypperste for at sikre sammenhæng mellem korrekt og ansvarlig tandbehandling og hensyntagen til vores patienter. På denne måde opnås det bedste resultat for såvel tandlæger som patienter.

En god forebyggende behandling med regelmæssige tandeftersyn kan holde tænderne sunde og stærke, så eventuelle tandproblemer kan blive taget i opløbet. På den måde kan du i højere grad undgå de mere komplicerede og omkostningsfulde tandbehandlinger. Hvis du skulle have tandproblemer, og du har brug for behandling, er det også vigtigt at kontakte din tandlæge hurtigst muligt, før det udvikler sig.

Der er derfor mange fordele forbundet med at trodse sin tandlægeskræk og give sine tænder den nødvendige pleje. Derfor gør din tandlæge hos Glostrup Tandplejecenter nær Skovlunde sit allerbedste for at hjælpe dig godt igennem dit tandlægebesøg, hvis du lider af tandlægeskræk.

Vi har en lang erfaring med at hjælpe folk igennem deres tandlægeskræk, så fobien ikke skal være en bremseklods. Ring endelig til os og fortæl os, hvordan du har det – så hjælper vi dig trygt og sikkert igennem.

Ring til os for tidsbestilling

Hvis du leder efter en god tandlæge nær Skovlunde, er du altid velkommen til at kontakte Glostrup Tandplejecenter. Du kan ringe mandage til torsdage kl. 8-14 og fredage kl. 8-12. Du er også velkommen til at sende en mail til info@glostruptandplejecenter.dk.

Vores klinik i Glostrup ligger på Hovedvejen 61, som er nem at komme til fra nærområder såsom Skovlunde. Vores dygtige tandlæger står klar til at hjælpe dig med de tandproblemer, du måtte have og sikre dig et sundt og raskt smil.

Vi glæder os til at høre fra dig og se dig i vores klinik!

Adresse

Hovedvejen 61
2600 Glostrup
43 45 48 48

Indkaldelse pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail.

Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken.

Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Ramt af tandlægeskræk?

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi fokus på at skabe trygge rammer for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk, sørger vores dygtige tandplejeteam for at værne om dine behov, så du kan føle dig tryg ved en behandling.

Pr. 1/9-2018 vil Glostrup Tandplejecenter overgå til nye ejere.

Da jeg nu af flere omgange har haft stress, har jeg valgt at tage konsekvensen heraf og afhænde klinikken,
således at jeg ikke længere skal varetage den administrative del, men udelukkende kan hellige mig patientbehandlinger.

Klik her og læs mere