Tidsbestilling pr. telefon
klinikken har åben
Har du spørgsmål, så ring 43 45 48 48

Tandlæge nær Rødovre

Er du på udkig efter en tandlæge i nærheden af Rødovre? Så står vi hos Glostrup Tandplejecenter klar til at tage imod dig. I behagelige, moderne og trygge rammer kan vores erfarne og imødekommende tandlæger tilbyde alt fra almindelig tandpleje til mere komplicerede behandlinger af dine tænder.

Vi er din lokale tandlæge nær Rødovre, som lægger vægt på professionalisme, effektivitet og ikke mindst tilfredshed blandt vores patienter. Du er altid velkommen til at ringe til os. Her kan du både få en samtale om tandforhold og behandlingsformer, stille spørgsmål og bestille en tid til eftersyn eller behandling. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra forskellige former for tandproblemer til løbende tandpleje.

Behandlinger hos os

Som patient hos os, kan du være sikker på, at både du og dine tænder er i trygge hænder. For os er det vigtigt, at vores patienter føler sig absolut trygge og sikre hele vejen igennem en behandling. Vores store fokus på tryghed kommer desuden til udtryk i vores omgivelser, som i høj grad er målrettet vores mange patienters velbefindende.

Som professionelle inden for tandlægefaget ved vi, at det kan være svært at gå til tandlæge. Der kan være mange grunde til, at man ikke ligefrem ser frem til et tandlægebesøg. Men som professionelle tandlæger nær Rødovre ved vi, hvordan vi bedst muligt håndterer denne situation. Når du kommer ind til en behandling eller et tandtjek hos os, starter vi med en samtale. Denne samtale er en åben dialog mellem tandlæge og patient. Således får du som patient et indblik i, hvad du kan forvente, at der vil komme til at ske. Desuden kan du stille undrende og afklarende spørgsmål. Gennem denne åbne dialog kan vi afstemme hver vores sæt af forventninger, hvormed behandlingen munder ud i det bedste resultat. Det har vi erfaring med, at såvel patienter som tandlæger er tilfredse med.

Vi ønsker at give dig en så behagelig oplevelse som muligt. Ingen bør gå med en ubegrundet frygt for et tandlægebesøg. Derfor tager vi os god tid til dig og sikrer, at vi er enige om beslutningerne.

Som en moderne tandlæge sørger vi altid for at følge med i udviklingen inden for tandpleje og behandling. Vi er opdaterede og sørger for efteruddannelse, så vi kan tilbyde dig de nyeste teknikker og behandlinger. Hos os får du desuden en smertefri behandling, da vi går meget op i, at et tandlægebesøg ikke skal være forbundet med smerte.

Tandlæge Rødovre

Vores team

Vores medarbejdere er nøje udvalgt og de besidder den rette viden og erfaring til at give dig en professionel og grundig behandling. Du er derfor sikret at få en erfaren og moderne tandlæge nær Rødovre, når du vælger os som din tandklinik.

Vi har stor viden inden for en bred vifte af områder, hvorfor vi også har en bred gruppe af forskellige patienter. På Glostrup Tandplejecenter nær Rødovre får du derfor en tandlæge med en alsidig erfaring og viden, der kan tage godt hånd om de tandproblemer, du måtte have.

Hvad tilbyder vi? – Tandlæge tæt ved Rødovre

Det er svært at komme uden om, at tænder spiller en afgørende rolle for ansigtets æstetiske udtryk. Et flot tandsæt er ikke alene smukt, men afslører også sundhedsmæssige forhold om den givne person. Personer i alle aldre kommer til Glostrup Tandplejecenter, for at få hjælp og blive klogere på deres individuelle tilstande. Af denne grund tilbyder og foretager vi også mange typer af behandlinger. Hvis du har generelle eller lokaliserede misfarvning på tænderne, kan vi være behjælpelige med en tandblegning, der på ny kan give dig flotte og hvide tænder. Hvorvidt en tandblegning er den bedste løsning, er naturligvis individuelt. Derfor tager vi en grundig snak med dig først. Vi har på klinikken desuden stor erfaring med bideskinner. En bideskinne kan være yderst behjælpelig, hvis du har problemer med hovedpine og/eller ømme muskler i ansigtet som følge af, at du skærer tænder om natten eller bider hårdt sammen.

Udover tandblegning og bideskinner har tandlægerne hos Glostrup Tandplejecenter også stor viden og erfaring med alt fra tandimplantater, kroner, broer og paradentose til kirurgi og tandregulering. Herunder finder du en oversigt over, hvilke behandlingsformer vi tilbyder:

Tandlægeskræk?

Der er mange mennesker, der har det ubehageligt med at skulle til tandlæge, og nogle lider decideret af tandlægeskræk. Det tager vi hos Glostrup Tandplejecenter meget alvorligt, og vi gør vores bedste for at gøre dig tryg og veltilpas ved et tandlægebesøg hos os. Vi mener, at vejen frem til en god følelse med at skulle til tandlæge er tillid og tryghed. Du skal føle dig tryg ved dig tandlæge, så du kan føle dig åben og fortælle om, hvordan du har det. Det er den bedste måde, at vi som din tandlæge kan hjælpe dig. Når vi ved, præcis hvordan du har det, kan vi give dig den rette støtte og hjælp og sørge for hele tiden at tilpasse vores behandling. Vi kan også give dig en ekstra omsorgsfuld behandling og informere og fortælle dig om alt det, du gerne vil vide. Alle vores tandlæger har stor erfaring med at tage sig af mennesker med tandlægeskræk, og vi tager os god tid til en snak med dig om specifikke forhold i forbindelse med din frygt og dine ønsker og behov. Der er god plads til dialog, og vi informerer dig grundigt igennem hele processen, så du har både overblik og indblik.

Som din tandlæge nær Rødovre har vi generelt fokus på at skabe nogle hyggelige og trygge rammer for dig, så du kan føle dig veltilpas og rolig. Det viser sig nemlig ofte, at det er vigtigt for at skabe tryghed hos patienterne.

En vigtig brik i kampen mod tandlægeskræk er herudover en smertefri behandling. Derfor lægger vi stor vægt på at informere alle vores patienter om, at alle vores behandlinger kan udføres smertefrit. Hos os behøver du ikke opleve unødvendig ubehag.

Vi håber at du vil kontakte os, hvis du føler dig utilpas eller bange ved at skulle til tandlæge. Vi vil meget gerne gøre vores bedste for at give dig en behagelig og skånsom behandling. Hos Glostrup Tandplejecenter nær Rødovre hjælper vi dig trygt igennem, så du ikke længere behøver at frygte for dine tandlægebesøg. Ring til os i dag, eller send os en mail. Så hjælper vi dig derfra.

Kontakt tandlægen i Brøndby

Kontakt vores tandklinik nær Rødovre

Det er helt almindeligt at have spørgsmål til forskellige typer af behandlinger. Derfor er du altid velkommen til at rette henvendelse til os på enten telefon eller mail. Vi bestræber os naturligvis på at besvare dine spørgsmål og din henvendelse hurtigst muligt.

Henvendelse til Glostrup Tandplejecenter kan ske på telefon mandag til torsdag kl. 8-14 og fredag kl. 8-12. Du kan også kontakte os via e-mail på info@glostruptandplejecenter.dk. I forbindelse med aftale og bestilling af tid hos tandlægen foretrækker vi, at du retter henvendelse over telefon.

Du finder vores klinik på Hovedvejen 61 i Glostrup. Du kan nemt komme til klinikken med både offentlig transport og bil fra de fleste nærliggende områder såsom København, Rødovre, Albertslund, Brøndby og Skovlunde.

Hvis du søger en kompetent tandlæge nær Rødovre, er du meget velkommen til at kontakte os. Ved at tage kontakt eller komme i behandling hos Glostrup Tandplejecenter tager du et stort skridt hen imod at have pæne tænder hele livet.

Adresse

Hovedvejen 61
2600 Glostrup
43 45 48 48

Indkaldelse pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail.

Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken.

Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Ramt af tandlægeskræk?

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi fokus på at skabe trygge rammer for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk, sørger vores dygtige tandplejeteam for at værne om dine behov, så du kan føle dig tryg ved en behandling.

Pr. 1/9-2018 vil Glostrup Tandplejecenter overgå til nye ejere.

Da jeg nu af flere omgange har haft stress, har jeg valgt at tage konsekvensen heraf og afhænde klinikken,
således at jeg ikke længere skal varetage den administrative del, men udelukkende kan hellige mig patientbehandlinger.

Klik her og læs mere