Tidsbestilling pr. telefon
klinikken har åben
Har du spørgsmål, så ring 43 45 48 48

Tandlæge Brøndby

Glostrup Tandplejecenter er din lokale tandlæge nær Brøndby. Vores moderne klinik er beliggende på Hovedvejen 61 i Glostrup, og den er dermed ikke langt fra Brøndby. Hvis du bor eller arbejder i området er det derfor oplagt at kontakte os, hvis du søger en dygtig tandlæge i nærheden af Brøndby. Glostrup Tandplejecenter er et sikkert og godt valg! Vi tilbyder en lang række af behandlinger såsom implantater, fjernelse af visdomstænder, paradentosekirurgi og almindelig tandpleje. Hos Glostrup Tandplejecenter får du en passioneret tandlæge nær Brøndby, som du trygt kan overlade behandlingen af dine tænder til.

Så hvad enten du har brug for et regelmæssigt eftersyn, eller du har brug for en tandbehandling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at tage imod din tidsbestilling eller til at besvare dine spørgsmål eller forklare mere uddybende om vores behandlinger. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker og behov. Ring til os i dag, eller send os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage.

Om klinikken

Vores team består af engagerede og professionelle medarbejdere, alle har erfaring med mange typer af behandlinger. I klinikken har vi fokus på at give vores patienter en omsorgsfuld og skånsom behandling hver gang. Som patient hos Glostrup Tandplejecenter kan du være sikker på altid at modtage den nyeste og bedste form for behandling. Vi bestræber os på at være opdaterede – både teknologisk og metodisk – så vi til enhver tid kan tilbyde vores patienter en moderne behandling.

Det overordnede mål for alle vores medarbejdere er at hjælpe dig til sunde og flotte tænder livet ud.

Tandlægetemaet i Brøndby

Behandlinger hos Glostrup Tandplejecenter

Hos Glostrup Tandplejecenter kan du få hjælp til alle de mest almindelige tandproblemer. Vores tandlæger kan tage sig af både tandimplantater, kroner, broer, kirurgi, paradentose og kosmetiske behandlinger som tandblegning og tandregulering. Med en behandling hos os får du tandlæge med fokus på både finish og en omsorgsfuld behandling.

Hvis du søger en tandlæge i nærheden af Brøndby er Glostrup Tandplejecenter et trygt valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller tidsbestilling.

Vi hjælper dig af med din tandlægeskræk

Der er mange mennesker, der har det ubehageligt med at skulle til tandlæge. Derfor har vi som tandlæge nær Brøndby fokus på at sætte nogle hyggelige og trygge rammer for dig, så du kan føle dig veltilpas og rolig. Vores erfaring har vist os, at hyggelige rammer skaber tryghed blandt patienterne. Alle vores tandlæger har stor erfaring med at tage sig af mennesker med tandlægeskræk, og vi tager det alvorligt, når vi har en dialog med vores patienter om specifikke forhold i forbindelse med baggrund, ønsker og behov. Således kan vi arbejde sammen om at give den enkelte den rigtige behandling. Vi tager os god tid til din behandling, så der er plads til dialog, og vi informerer dig grundigt i hele processen, så du har både overblik og indblik.

En vigtig brik i kampen mod tandlægeskræk er smertefri behandling. Af erfaring ved vi nemlig, at langt de fleste opbygger en frygt for at komme til tandlæge på baggrund af tidligere smertefulde indgreb. Derfor lægger vi stor vægt på at informere alle vores patienter om, at vores behandlinger kan udføres smertefrit, hvormed vores patienter undgår unødvendig ubehag. Hvis du på nuværende tidspunkt lider af tandlægeskræk, håber vi, at du vil kontakte os. Som erfaren tandlæge nær Brøndby er det i vores interesse at hjælpe dig med at bryde med frygten, så vi kan sikre dine tænders sundhed nu og fremover.

En god forebyggende behandling med regelmæssige tandeftersyn kan holde tænderne sunde og stærke. Det er noget af det vigtigste for at tage tandproblemer i opløbet. Hvis mulige gener, smerter eller andre tandproblemer bliver taget i opløbet vil risikoen for at skulle have foretaget mere komplicerede og omkostningsfulde tandbehandlinger blive minimeret. Derfor er det en god idé at tage kontakt til os og fortælle os om dine bekymringer, hvis du holder dig tilbage med at komme til de forebyggende behandlinger. Det er også vigtigt at handle hurtigt, hvis der er opstået problemer med dit tandsæt, og du har brug for behandling Jo før det bliver behandlet, jo mindre vil det kunne nå at udvikle sig.

Din tandlæge hos Glostrup Tandplejecenter nær Brøndby gør sit allerbedste for at hjælpe dig godt igennem dit tandlægebesøg, hvis du lider af tandlægeskræk. Vi har en lang erfaring med at hjælpe folk igennem deres tandlægeskræk, så fobien ikke længere behøver at være en bremseklods. Ring til os og fortæl os, hvordan du har det – så hjælper vi dig trygt og sikkert igennem.

Tandlæge Brøndby

Hvad tilbyder vi?

Det er muligt at få foretaget en lang række af behandlinger hos os. Herunder kan du se en liste over de behandlingsformer, som vi tilbyder:

Kontakt – Tandlæge ved Brøndby

Hvis du ønsker, at vi hos Glostrup Tandplejecenter skal være din tandlæge nær Brøndby, hører vi hellere end gerne fra dig.

Du kan kontakte os via mail på info@glostruptandplejecenter.dk, og du kan foretage tidsbestillinger telefonisk mandag til torsdag kl. 8-14 og fredag kl. 8-12.

Du finder vores klinik beliggende på Hovedvejen 61, 2600 Glostrup, som du nemt kan komme til fra områder som København, Albertslund, Brøndby, Rødovre og Skovlunde.

Hos Glostrup Tandplejecenter får vi dagligt positive tilbagemeldinger fra vores kunder. Tilfredsheden bunder oftest i tryghed, professionalisme og moderne tilgange. At vores klinik og system er moderne og effektivt kommer også til udtryk ved, at du som patient kan tilmelde dig vores sms-service. Ved at tilmelde dig denne service bliver du pr. sms mindet om, hvornår du har en tandlægetid. Det er også muligt at tilmelde sig indkaldelser via e-mail, hvis du foretrækker dette.

Vi glæder os til at høre fra dig og give dig vores bedste behandling.

Adresse

Hovedvejen 61
2600 Glostrup
43 45 48 48

 

Indkaldelse pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail.

Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken.

Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Ramt af tandlægeskræk?

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi fokus på at skabe trygge rammer for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk, sørger vores dygtige tandplejeteam for at værne om dine behov, så du kan føle dig tryg ved en behandling.

Pr. 1/9-2018 vil Glostrup Tandplejecenter overgå til nye ejere.

Da jeg nu af flere omgange har haft stress, har jeg valgt at tage konsekvensen heraf og afhænde klinikken,
således at jeg ikke længere skal varetage den administrative del, men udelukkende kan hellige mig patientbehandlinger.

Klik her og læs mere