Tidsbestilling pr. telefon
klinikken har åben
Har du spørgsmål, så ring 43 45 48 48

Tandlæge nær Avedøre

Det kan være svært at finde en god tandlæge i Avedøre, og derfor kan det være nødvendigt at undersøge, hvad der er af muligheder i de omkringliggende byer. Bor eller arbejder du i Avedøre, og søger du en kompetent og behagelig tandlæge, ikke langt fra dig, er Glostrup Tandplejecenter et oplagt valg. “Patienten i centrum” er vores vigtigste mantra, og vi arbejder hver dag hårdt på at give vores kunder en god oplevelse hos tandlægen, så de ikke har grund til at frygte de regelmæssige tand-tjek. Med under et kvarters kørsel i bil, er det nemt at nå Glostrup Tandplejecenter fra Avedøre, og vi glæder os derfor til at byde dig velkommen i vores klinik.

Klinik og personale

På grund af stigende patienttilgang er vores team vokset markant, så vi nu omfatter hele to tandlæger, tre tandplejere, tre klinikassistenter og en elev. Vi er altså et stort, sammentømret team, hvor hver eneste person bidrager med hver deres kompetencer. Vores tandlæge Jacob Thougaard er fx ekspert i avanceret implantatkirurgi, ligesom Annette Munk Kamber har en stor viden om tandretningssystemer og æstetisk tandpleje.

Når du kommer til vores klinik fra Avedøre, vil du blive mødt med et smil af en af vores søde klinikassistenter, og du vil forhåbentligt bemærke, at vores lokaler er indrettet med den idé at gøre det så behageligt for vores patienter som muligt. En god, tryg atmosfære kan nemlig gøre meget for at mildne tandlægeskræk, og netop dette er noget vi går meget op i hos Tandplejecenter Glostrup.

Behandlinger

Mange danskere lider af tandlægeskræk, fordi de frygter at behandlingen i tandlægestolen vil gøre ondt, men sådan behøver det ikke at være. Hos Tandplejecenter Glostrup sørger vi konstant for at holde os opdaterede på nye behandlingsmetoder, hvilket betyder, at vi i dag stort set kun tilbyder smertefri behandlinger. Vores dygtige tandlæger og tandplejere er i stand til at varetage alle opgaver, store som små, så hvad enten du ønsker råd til den bedste børste-metode, eller du skal have fjernet en genstridig visdomstand, står vi klar til at tilbyde vores ekspertise.

Hvad tilbyder vi?

Forneden kan du finde behandlingsformer som vi yder:

Kontakt – Tandlæge nær Avedøre

Glostrup Tandplejecenter ligger blot et stenkast fra Avedøre, og der er rig mulighed for både at benytte bil eller offentlig transport, når du skal besøge os. Vi har klinik på Hovedvejen 61, 2600 Glostrup, og turen i bil fra Avedøre kan klares på blot 12-13 minutter. Der er mulighed for at parkere bilen på en af de parkeringspladser, du finder langs Hovedvejen, men ønsker du i stedet at benytter offentlig transport, går flere busser og tog stort set lige til døren. Du kan blandt andet tage A-toget mod Solrød Strand, stå af på Brøndby Strand og tage bus 166 mod Hellerup Skole derfra. Stoppet Søndervangsskolen ligger blot tre minutter på gåben fra vores klinik. Vi ser frem til at byde dig indenfor i vores klinik til en behagelig og professionel behandling.

Adresse

Hovedvejen 61
2600 Glostrup
43 45 48 48

Indkaldelse pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail.

Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken.

Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Ramt af tandlægeskræk?

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi fokus på at skabe trygge rammer for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk, sørger vores dygtige tandplejeteam for at værne om dine behov, så du kan føle dig tryg ved en behandling.

Pr. 1/9-2018 vil Glostrup Tandplejecenter overgå til nye ejere.

Da jeg nu af flere omgange har haft stress, har jeg valgt at tage konsekvensen heraf og afhænde klinikken,
således at jeg ikke længere skal varetage den administrative del, men udelukkende kan hellige mig patientbehandlinger.

Klik her og læs mere