Tidsbestilling pr. telefon
klinikken har åben
Har du spørgsmål, så ring 43 45 48 48

Tandlæge nær Albertslund

Hos Glostrup Tandplejecenter, som er en tandlæge tæt på Albertslund, finder du en kompetent og professionel tandlæge. Her er passionen for tandlægefaget i top! Tillid, omsorg og forståelse er nøgleord i forholdet mellem patienter og tandlæger, som alle ønsker, at et tandlægebesøg skal være en så god og positiv oplevelse som muligt. Af denne grund har vi den gode service i centrum, og med vores professionelle tilgang gør vi en dyd ud af at gøre dig tryg – fra du træder ind ad døren, til vi siger på gensyn!

Så hvis du leder efter en erfaren og kompetent tandlæge nær Albertslund, er Glostrup Tandplejecenter et trygt valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Vi tager os god tid til den enkelte af vores patienter, og vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker eller behov. Ring til os eller send os en e-mail – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vores team og klinik

Vores engagerede team af tandlæger og tandplejere sikrer, at vi har en bred vifte af kompetente fagfolk, som gennem sparring og samarbejde kan løse enhver form for opgave. Dette gælder alt fra de mindre tandrensninger til de mere komplicerede behandlingsformer. Sammen arbejder vi målrettet for, at vores patienter kan have flotte og sunde tænder hele livet. Derfor fokuserer vi på såvel forebyggelse som behandling; korrekt og professionel forebyggelse er alfa og omega, når man vil have sunde og flotte tænder. Så søger du en tandlæge i nærheden af Albertslund er Glostrup Tandplejecenter et trygt valg.

Tandlæge Albertslund

Altid opdateret

Hos Glostrup Tandplejecenter følger vi konstant med udviklingen og sikrer os, at vi er opdaterede inden for tandlægefaget. At være moderne og teknologisk opdateret er et vigtigt aspekt i bestræbelsen på at være det bedst mulige tandplejecenter. Vores grundige kendskab til nye teknikker og brugen af moderne teknologisk udstyr gør, at vi kan foretage de bedste former for behandling og forebyggelse på en så smertefri og problemfri måde som muligt. Vi ved, at de fleste patienter sætter pris på en skånsom og smertefri behandling, og derfor gør vi vores bedste for at der ikke opstår smerter eller gener i forbindelse med en behandling. Vi ønsker at give alle vores patienter en behagelig oplevelse hos tandlægen, og det viser sig både i den måde vi arbejder på og i vores kliniks indretning.

Klinik i behagelige rammer

Din tandlæge nær Albertslund ligger i pæne og rolige omgivelser. Vi har et behageligt personale, som tager godt imod dig, og står klar til at svare på alle de spørgsmål, du som patient måtte have. Således vil du blive behandlet i professionelle rammer af dygtige og grundige tandlæger nær Albertslund.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores klinik. Klinikkens adresse er Hovedvejen 61 i Glostrup – altså kun en kort køretur fra Albertslund. Ved fremmøde vil vi med glæde byde dig velkommen til klinikken, men du er også altid velkommen til at tage telefonisk kontakt, så kan vi sammen kan vi finde den dato og tid, der passer bedst ind i din kalender.

Tandbehandlinger

Hos Glostrup Tandplejecenter kan du få udført en lang række behandlinger. Først og fremmest har vi stor erfaring med forebyggelse, som er et godt udgangspunkt for pæne tænder hele livet. Derudover har vi kompetencer og masser af viden om behandlinger inden for alt fra tandimplantater og kirurgi til kroner, broer og paradentose. Vi kan altså foretage alt fra mindre til større behandlinger.

Hos Glostrup Tandplejecenter lægger vi vægt på at kunne hjælpe vores patienter med alle typer af behandlingsbehov. Med en bred patientgruppe er det nødvendigt for os som tandlæger, at have en bred vifte af kompetencer samlet i samme hus. På den måde kan vi sikre vores patienter behandling i klinikken, hvor patienten kender sin tandlæge og omgivelserne. Det skulle gerne give tryghed for vores patienter, og det mener vi er vigtigt for et vellykket og behageligt behandlingsforløb.

Inden vi påbegynder en behandling, tager vi altid en samtale med vores patienter. Det giver os mulighed for at sætte os grundigt ind i den enkelte patients behandlingsbehov. Med en god samtale sikrer vi, at du er informeret og har overblik over dit behandlingsforløb. Vores mål er nemlig at sikre dig flotte, stærke og sunde tænder hele livet igennem.

Hos os – som er erfarne tandlæger nær Albertslund – finder du således en bred vifte af tandbehandlinger, der dækker ethvert behov. Vi går op i både en flot finish og en behagelig behandling. Vi tager vores arbejde alvorligt.

Vi tilbyder 

Behandlinger hos tandlæge Albertslund

Lider du af tandlægeskræk?

Hvis du er tilbageholdende med at bestille en tandlægetid, er du ikke alene. Mange mennesker lider af tandlægeskræk og holder sig derfor tilbage med at få tjekket eller behandlet sine tænder. Vi ved, at det for mange mennesker med tandlægeskræk vil være et stort skridt at kontakte sin tandlæge og aftale en tid. Det kan føles grænseoverskridende at skulle vise sine tænder frem efter måske lang tid uden tandbehandlinger, og mange frygter for deres tænders tilstand. Nogle er også flove over deres tænder, og er bange for at blive bebrejdet den manglende tandpleje.

Det behøver du dog på ingen måde at frygte hos os. Vi er professionelle og har en lang erfaring med patienter med tandlægeskræk, og ofte vil tandproblemerne heller ikke være så store, som du frygter.

Hos Glostrup Tandplejecenter ved vi, hvor vigtigt det er at holde tænderne sunde og stærke med især en god forebyggende behandling. Det er muligt, hvis man prioriterer de regelmæssige tandeftersyn, hvor eventuelle tandproblemer kan blive taget i opløbet. På den måde vil man i højere grad kunne undgå de større og mere komplicerede og omkostningsfulde tandbehandlinger. Der er derfor rigtigt mange fordele ved at trodse sin tandlægeskræk og give sine tænder de regelmæssige eftersyn. Hvis der skulle opstå tandproblemer er det også vigtigt at kontakte din tandlæge hurtigst muligt og få det behandlet, før det udvikler sig. Derfor gør vi vores allerbedste for at skabe tryghed og hjælpe dig godt igennem dit tandlægebesøg, hvis du lider af tandlægeskræk.

Din tandlæge på Glostrup Tandplejecenter nær Albertslund har en lang erfaring med at hjælpe folk igennem deres tandlægeskræk, så fobien ikke længere skal holde dig fra at give dine tænder den bedste pleje. Ring til os og fortæl os, hvordan du har det. Så hjælper vi dig trygt og sikkert igennem.

Kontakt – tandlæge nær Albertslund

Hvis du leder efter en god tandlæge nær Albertslund, er du altid velkommen til at kontakte Glostrup Tandplejecenter. Vi er ved telefonen mandag til torsdag kl. 8-14 og fredag kl. 8-12.

En god tandlæge er en tandlæge, der er nem at få fat på, når man har brug for det. Derfor kan du kontakte os hos Glostrup Tandplejecenter på både mail og telefon. Hvis du ønsker at kontakte os pr. mail, kan du sende en e-mail til info@glostruptandplejecenter.dk.

Vores klinik er beliggende på Hovedvejen 61, 2600 Glostrup.

Du kan nemt komme til klinikken med både bus, bil og cykel fra nærliggende områder som Albertslund, Brøndby, Rødovre eller Skovlunde, som alle er beliggende nær Glostrup. Så hvis du søger en erfaren og kompetent tandlæge, er du meget velkommen til at kontakte os.

Adresse

Hovedvejen 61
2600 Glostrup
43 45 48 48

Indkaldelse pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail.

Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken.

Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Ramt af tandlægeskræk?

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi fokus på at skabe trygge rammer for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk, sørger vores dygtige tandplejeteam for at værne om dine behov, så du kan føle dig tryg ved en behandling.

Pr. 1/9-2018 vil Glostrup Tandplejecenter overgå til nye ejere.

Da jeg nu af flere omgange har haft stress, har jeg valgt at tage konsekvensen heraf og afhænde klinikken,
således at jeg ikke længere skal varetage den administrative del, men udelukkende kan hellige mig patientbehandlinger.

Klik her og læs mere