Tidsbestilling pr. telefon
klinikken har åben
Har du spørgsmål, så ring 43 45 48 48

Plastfyldninger ikke langt fra Albertslund

Hvad er fyldninger?

Fyldninger, der i daglig tale kaldes plomber, bruges ofte til behandling af et hul (caries) i tænderne. Fyldningerne indsættes for at forhindre, at hullet forværres, samt for bringe tandens normale funktion og form tilbage. Fyldningen foregår ved, at den beskadigede del af tanden fjernes, hvorefter hele området renses, så kun den sunde del er tilbage. Herefter fyldes hullet med et fyldningsmateriale, oftest plast, så tanden gendannes til sin normale form. Fyldningens primære rolle er altså at forhindre yderligere skade på tanden, da den netop går ind og lukker for det hul, bakterierne var trængt ind i.

Hvorfor vælge plastfyldninger?

Hos Glostrup Tandplejecenter tæt på Albertslund anvender vi plastfyldninger til at reparere skadede tænder, da det er et meget funktionelt stærkt og æstetisk materiale. Der er en lang række fordele forbundet med valg af plastfyldninger.

  1. Den største fordel er, at plasten limer sig til tanden, så tandlægen kun behøver at bore den syge del af tanden af. På grund af den limende effekt er der også reduceret chance for, at der forekommer revner i den resterende tand, hvilket ellers kan medføre store gener.
  2. Plasten har næsten samme farve som en normal tand. Du vil derfor opnå et meget mere naturligt resultat end ved anvendelse af sølvfyldninger. Den anvendte plast kommer desuden i et væld af forskellige farvenuancer, hvilket sikrer, at fyldningen kommer til at ligne og matche dine naturlige tænder fuldstændigt.
  3. Brug af plastfyldninger skåner desuden også miljøet, da plast – i modsætning til sølv og amalgram – ikke indeholder kviksølv eller andre tungmetaller. Netop herfor reducerer man også patientens chance for at få potentielle bivirkninger såsom kviksølvforgiftning.

Der er altså en lang række fordele forbundet med brug af plastfyldninger til behandling af caries eller på andre måder skadede tænder.

Kontakt os for kompetent rådgivning omkring fyldninger

Det kan altså sagtens lade sig gøre at gøre en skadet tand flot og funktionsdygtig igen. Hos Glostrup Tandplejecenter sætter vi en ære i at yde kompetent rådgivning, hvis du har brug for en plastfyldning omkring Albertslund. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, såfremt du skulle have uddybende spørgsmål eller ønsker at aftale en tid hos vores klinik.

Indkaldelse pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail.

Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken.

Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Ramt af tandlægeskræk?

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi fokus på at skabe trygge rammer for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk, sørger vores dygtige tandplejeteam for at værne om dine behov, så du kan føle dig tryg ved en behandling.