Tidsbestilling pr. telefon
klinikken har åben
Har du spørgsmål, så ring 43 45 48 48

Om Glostrup Tandplejecenter

Glostrup Tandplejecenter åbnede første gang sine døre i 2006. Tandlæge Jacob Thougaard er grundlæggeren af klinikken, der i dag beskæftiger tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og elever.

Vi har lige siden klinikkens begyndelse stræbt efter at udvikle os både fagligt og diagnostisk. I dag er vi en af de klinikker i Danmark, der er dygtigst til at stille de rigtige diagnoser og helbrede tandsygdomme på en korrekt måde – første gang.

Det skal være sundt og rart at gå til tandlægen

Glostrup Tandplejecenter har et ønske om at fremme sundheden for danskernes tænder – og gøre det til en god oplevelse at gå til tandlægen.

Vi mener, at vejen til sundere tænder sker ved at hæve og udvikle niveauet for tandlæger i Danmark. Vi sørger således for at udvikle os fagligt, så vi kan bruge de bedste og nyeste metoder, når vi hjælper vores patienter.
Vores gode kundeforhold og den positive oplevelse ved at besøge vores klinik er kernen i vores forretning. 90% af vores kunder har i sin tid valgt os, fordi vi blev anbefalet af en deres bekendte – det er vi meget stolte af.
Vores klinik er kendetegnet for sin afslappede atmosfære og uformelle tone, så vores patienter får en behagelig oplevelse hver gang, de besøger os.

“En god arbejdsdag er, når patienterne går herfra med et smil på læben – og jeg selv ved, at vi har fundet frem til både den bedste og mest simple løsning på deres problem” – Jacob Thougaard, klinikejer og tandlæge

Indkaldelse pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail.

Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken.

Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Ramt af tandlægeskræk?

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi fokus på at skabe trygge rammer for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk, sørger vores dygtige tandplejeteam for at værne om dine behov, så du kan føle dig tryg ved en behandling.

Pr. 1/9-2018 vil Glostrup Tandplejecenter overgå til nye ejere.

Da jeg nu af flere omgange har haft stress, har jeg valgt at tage konsekvensen heraf og afhænde klinikken,
således at jeg ikke længere skal varetage den administrative del, men udelukkende kan hellige mig patientbehandlinger.

Klik her og læs mere