Tidsbestilling pr. telefon
klinikken har åben
Har du spørgsmål, så ring 43 45 48 48

Kosmetisk tandpleje

Tændernes udseende er genetisk bestemt. Nogle mennesker har fået lige tænder fra naturens side, mens andre har skæve eller spidse tænder, som de gerne vil have rettet. Tændernes farve er omvendt mere eller mindre udelukkende bestemt at livstil. Folk der ryger eller drikker meget kaffe, har en tendens til at få mere gullige og mørke tænder. Uanset hvilke ønsker man har for sine tænder, er der de seneste 20 år sket store fremskridt og det er i dag muligt at rette og blege tænder, så man kan få lige det smil, man vil have. Selv mindre ændringer kan gøre en stor forskel for det enkelte menneske, og det kan give mange lysten til at smile igen, hvis de får fornyet deres tænder. Nedenfor kan du læse mere om to af de mest typiske behandlinger inden for kosmetisk tandpleje.

Tandblegning

Der er mange fordele ved tandblegning. En tandblegning kan give et flot og naturligt lyst smil, der giver et mere sundt udseende og bedre selvtillid til at smile stort og bredt. Der kan være en ulempe for nogle patienter, der primært har dårlige tænder i forvejen. Der kan ved en tandblegning være en lille risiko for at få følsomme tænder og tendens til isninger i tænderne efter blegningen. Det er dog sjældent, at vi som tandlæger ikke vil udføre en tandblegning, da de fleste tænder sagtens kan tåle behandlingen.

Tandretning

Retning af tænder er noget børn får, ikke? Det er ikke helt rigtig. Der findes mange voksne, der går med bøjle helt uden, at man kan se det. Tandretning er i dag noget der kan ordnes næsten usynligt, således at tænderne kan komme til at blive flotte og lige uden togskinnerne.

På klinikken udfører vi gerne kosmetisk tandpleje, også i forbindelse med andre behandlinger. For os er det vigtigt at kunne udføre disse behandlinger på samme måde, som vi udfører de mere alvorlige indgreb. Har du lyst til at få flottere tænder? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Indkaldelse pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail.

Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken.

Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Ramt af tandlægeskræk?

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi fokus på at skabe trygge rammer for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk, sørger vores dygtige tandplejeteam for at værne om dine behov, så du kan føle dig tryg ved en behandling.