Tidsbestilling pr. telefon
klinikken har åben
Har du spørgsmål, så ring 43 45 48 48

Få dit smukke tandsæt tilbage med implantater

Mangler du en naturlig tand, og vil du gerne opnå et flot, holdbart og naturligt resultat? Hos Glostrup Tandplejecenter tilbyder vi kompetent behandling ved hjælp af implantater og hjælper dig hermed med at opnå det perfekte resultat.

Hvorfor skal man have et tandimplantat?

En implantatbehandling erstatter mistede tænder, så du igen kan få et flot og naturligt smil. Et implantat kan altså være en ideel løsning for dig, der mangler én eller flere tænder. Behandlingen foregår ved, at der indsættes en kunstig tandrod, som opereres ned i kæbebenet. Implantatet er fremstillet i titanium, som får tandimplantat og kæbeben til at vokse urokkeligt sammen. Du sikres altså, at implantatet danner en ny tandrod, som sidder fast, så du både kan tygge og tale ganske ubesværet. Implantatbehandlinger kan både udføres på en enkelt tand og ligeså danne basis for en restaurering af hele tandsættet.

Implantater findes i en række størrelser og typer, så den nye kunstige tand med sikkerhed kommer til at ligne dine andre naturlige tænder. Et tandimplantat er altså det tætteste, du kommer på en naturlig tand. Hos Glostrup Tandplejecenter udfører vi alle former for implantatbehandlinger

Fordele ved tandimplantater

Der findes en lang række fordele ved implantatbehandlinger. Som nævnt ovenfor er et implantat noget af det tætteste, du kommer på naturlige tænder, og er ligeså den type behandling, der holder længst. Herudover tæller rækken af fordele, at:

  • Implantater føles som og ligner dine egne tænder.
  • Tandimplantatet kan udføres lokaliseret – altså kun på den enkelte tand. Man slipper derfor for at skulle bore i nabotænder og undgår eventuelle komplikationer med disse.
  • Tandimplantater sikrer uændret funktionalitet. Implantaterne er direkte integreret i din kæbe og fungerer derfor som en naturlig tand. Du vil derfor opleve, at tygge- og bidfunktionen er langt bedre end ved brug af eksempelvis proteser.

Forundersøgelse kan hjælpe med at kortlægge lige netop dit behov

Tandimplantater er altid individuelle behandlinger og skal tilpasses den enkeltes behov. Din tandlæge vil derfor foretage en grundig undersøgelse af dine tænder, eller mangel herpå, for at vurdere lige netop din situation og eventuelle mulige behandlingsforløb. Ved forundersøgelsen foretages en røntgen- eller 3D scanning, der hjælper tandlægen med at bestemme, hvilke behandlingsmuligheder, der passer til din kæbe- og knoglestruktur.

Hos Glostrup Tandplejecenter står vi altid klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have angående tandimplantater. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde lige netop den implantatbehandling, der kan få dit tandsæt genetableret.

Indkaldelse pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail.

Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken.

Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Ramt af tandlægeskræk?

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi fokus på at skabe trygge rammer for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk, sørger vores dygtige tandplejeteam for at værne om dine behov, så du kan føle dig tryg ved en behandling.