Tidsbestilling pr. telefon
klinikken har åben
Har du spørgsmål, så ring 43 45 48 48

Nyhedsbrev august 2018 Vigtig information.

Pr. 1/9-2018 vil Glostrup Tandplejecenter overgå til nye ejere.

Da jeg nu af flere omgange har haft stress, har jeg valgt at tage konsekvensen heraf og afhænde klinikken, således at jeg ikke længere skal varetage den administrative del, men udelukkende kan hellige mig patientbehandlinger.

De nye ejere er tandlægerne Rasmus Mandrup Jensen og Camilla Albeck Neldam.

For dem begge gør det sig gældende, at de har lang erfaring i privat praksis, været undervisere på Tandlægeskolen i København og har derudover begge stor erfaring indenfor kirurgi.

Rasmus er derudover min tidligere kollega og min mangeårige ven.

 

Hvad kommer det til at betyde for dig som patient?

– Jeg kommer til at være på klinikken i præcist samme omfang som tidligere, nu blot som ansat tandlæge.

– Rasmus vil være 4 dage om ugen på klinikken, da han herudover varetager kirurgisk arbejde på en klinik i Ballerup.

– Camilla vil i første omgang være mere løst tilknyttet klinikken, idet hun har en ledende stilling i Taastrup kommunale tandpleje, hvor hun varetager kirurgi samt special- og omsorgstandplejen.

– Med tilgangen af tandlægerne Rasmus og Camilla kan vi nu højne servicen for dig som patient, idet vi ikke længere behøver at henvise operationer ud af huset til andre specialister, men i stedet varetage dem på egen klinik.

– Tandlæge Christina Bech Mouritsen, som har været på klinikken de sidste 2 år, stopper pr. 1/9-2018.

Vi glæder os meget til at byde velkommen til Rasmus og Camilla.
På vegne af Glostrup Tandplejecenter
Tandlæge Jacob Thougaard

Behandling med plastfyldninger nær Vallensbæk

Hvornår har man behov for fyldninger?

En fyldning er en erstatning for manglende tandsubstans. En fyldning bruges derfor, hvis du har haft et hul (caries) i tænderne. Den indsættes for at forhindre, at hullet forværres samt for bringe tandens normale funktion og form tilbage. Selve behandlingen foregår ved, at den beskadigede del af tanden fjernes ved boring, hvorefter området renses, så kun den sunde del af tanden er tilbage. Herefter fyldes hullet med et fyldningsmateriale, oftest plast, så tanden gendannes til sin normale form.

Plastfyldninger ikke langt fra Albertslund

Hvad er fyldninger?

Fyldninger, der i daglig tale kaldes plomber, bruges ofte til behandling af et hul (caries) i tænderne. Fyldningerne indsættes for at forhindre, at hullet forværres, samt for bringe tandens normale funktion og form tilbage. Fyldningen foregår ved, at den beskadigede del af tanden fjernes, hvorefter hele området renses, så kun den sunde del er tilbage. Herefter fyldes hullet med et fyldningsmateriale, oftest plast, så tanden gendannes til sin normale form. Fyldningens primære rolle er altså at forhindre yderligere skade på tanden, da den netop går ind og lukker for det hul, bakterierne var trængt ind i.

Sådan slipper du af med din tandlægeskræk

Mange føler den – angsten. Håndfladerne er klamme af sved, hjertet banker, du har ondt i maven, kvalmen melder sig, og du kan næsten ikke trække vejret. Hvis du føler sådan, når du nærmer dig din tandlægepraksis inden en aftale, lider du muligvis af odontofobi. Odontofobi, der i daglig tale blot kaldes tandlægeskræk, dækker over en ekstrem angst for tandlægen. For mange er odontofobi en meget tabubelagt og skamfuld fobi, man helst ikke snakker om. Mange ved imidlertid ikke, at det er en ret udbredt fobi. Faktisk lider omtrent 10% af hele Danmarks befolkning af odontofobi, imens 30% udtrykker mild angst, frygt og nervøsitet for tandlægebesøget.

Slip for smerterne med en rodbehandling nær Vallensbæk

Av! Av! Tandpine er desværre noget, mange danskere har oplevet. En sådan ulidelig smerte skyldes ofte en betændelsestilstand i tandens nerve, der kan resultere i stærk tandpine og øget følsomhed overfor både kulde og varme. En sådan betændelsestilstand kan behandles med en rodbehandling, så du bliver smerterne kvit. Vi guider nedenfor til, hvad symptomerne er, og hvornår en rodbehandling er et ideelt valg.

Sådan undgår du dannelse af tandsten

Vi danner næsten alle sammen tandsten – unge som gamle, høje som lave. Det varierer dog, hvor meget vi hver især danner. Vi vil nedenfor søge at gøre dig klogere på, hvad tandsten er, og hvorfor det dannes. Vi vil også give tips til, hvordan du selv kan forebygge dannelse af tandsten.

Hvad er fluor?

For mange år siden blev tandpastaen opfundet, og dengang var der ikke noget, der hed fluortandpasta. Dengang var tandpastaen en masse, man brugte til at skrubbe tænderne med. Med tiden ændredes vores diæt og det resulterede i, at tænderne begyndte at skabe problemer. Mange mistede deres tænder før de var fyldt 20 år, og endnu flere havde forfærdelige smerter og ofte også infektioner, som følge af deres dårlige tænder.

Hvad skyldes dårlig ånde?

I sociale sammenhænge, kan det være virkelig irriterende at have dårlig ånde. For de fleste forsvinder den dårlige ånde dog, og generer derfor ikke i hverdagen. Men for andre, kan det være yderst hæmmende at lide kronisk af dårlig ånde. Der er heldigvis meget, du selv kan gøre for at undgå dårlig ånde eller fjerne den, hvis den er opstået. Der findes ingen mirakelkur, men vi giver dig her er et par forslag til, hvad du kan gøre for at få bedre ånde.

Tandpine? Ring til din tandlæge

Det er ikke meningen, at tænderne skal gøre ondt. Ikke når du spiser, ikke når det er frostvejr udenfor, og heller ikke når du sover. På alle tider af døgnet, i alle situationer, er det meningen, at dine tænder skal være der, men ikke forårsage smerte. Gør de det alligevel, anbefaler vi, at du kontakter din tandlæge. Du behøver ikke vide, hvorfor du har smerter, det vigtigste er, at du tager til tandlægen hurtigst muligt. Når du først har ringet, er det bare om at få forklaret klinikken, at det gør ondt, og at du gerne vil have hjælp.

Indkaldelse pr. e-mail

Vi har muligheden for indkaldelse pr. e-mail.

Patienter der ønsker dette, bedes venligst henvende sig til personalet i receptionen og oplyse deres mailadresse.

SMS-service

Vi har SMS service her på klinikken.

Det betyder, at du nu kan blive husket på din tid, via en SMS. Hvornår du vil have en SMS som påmindelse, bestemmer du selv. Du skal blot tilmelde dig på klinikken.

Ramt af tandlægeskræk?

Hos Glostrup Tandplejecenter har vi fokus på at skabe trygge rammer for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk, sørger vores dygtige tandplejeteam for at værne om dine behov, så du kan føle dig tryg ved en behandling.

Pr. 1/9-2018 vil Glostrup Tandplejecenter overgå til nye ejere.

Da jeg nu af flere omgange har haft stress, har jeg valgt at tage konsekvensen heraf og afhænde klinikken,
således at jeg ikke længere skal varetage den administrative del, men udelukkende kan hellige mig patientbehandlinger.

Klik her og læs mere